Hétfői program ismertetése

Banánhéjak a polgári perben

Tisztelt Jelentkezőnk!

Köszönjük jelentkezését kizárólag Ügyvédpraxis Prémium előfizetőknek szóló Banánhéjak a polgári perben című online konzultációnkra, ahol Dr. Kerepesy Krisztián bíróval igyekszünk azokra a problémás területekre, nem pontos gyakorlati lépésekre fókuszálni, amelyeken a bírói tapasztalat szerint gyakran “elcsúsznak” a felek, emiatt igényérvényesítésük elhúzódik vagy ellehetetlenül. A szakmai esemény egy zárt csoportnak szóló szakmai műhely, ahol az egyedi kérdés-válaszra helyezzük a hangsúlyt ezért a közismert ZOOM platformon biztosítjuk Önnek a részvételt, ahol lehetősége távolról is hangban, írásban a bírónőnek kérdést feltenni.

A képzés programja:

  • A képzés időpontja: 2023.01.30. hétfő
  • Időtartam: 10:00-12:00

A képzés napján, 01.30-án reggel 6:00-kor levelet küldünk Önnek a jelentkezés során megadott email címére, mely egy egyedi, Önnek készített internetes böngészőben használatos linket tartalmaz majd.

Amennyiben nem kapta meg az emailt, segítségért hívja ügyfélszolgálatos kollégáimat, akik készséggel állnak rendelkezésére. (Elképzelhető, hogy magasabb várakozási idővel tudják majd fogadni a hívásokat.)

Telefon: 061-880-76-00
Email: info@mprx.hu

Email írásnál kérem vegye figyelembe, hogy kollégáink hívást is fogadnak így elképzelhető, hogy nem tudnak a képzés előtti időben gyorsan reagálni megkeresésére.

Ezzel összefüggésben az alábbi technikai információkat, feltételeket szeretnénk Önnel megosztani:

Az alkalmazás használatához kérjük, egy olyan eszközön (laptop, tablet, vagy asztali számítógép esetében a számítógépre külön csatlakoztatottan) jelentkezzen be, amelyen van mikrofon és kamera is.

 

Javasoljuk, mielőtt csatlakozna majd az adott előadásra a megadott linken, azt megelőzően (akár előző napon) amennyiben még korábban nem tette meg, töltse le a ZOOM alkalmazást az Ön által használt eszközre:

 

1. Kattintson az alábbi linkre: https://zoom.us/download

 

 

 

 

A telepítéskor a felugró ablakon engedélyezze a ZOOM telepítését a merevlemezen.

 

2. A szakmai előadás linkjét az esemény napján kora reggel küldjük meg Önnek emailben. Az így kapott linkre kattintás követően elindul az alkalmazás és az alábbi ablak jelenik meg, itt kattintson a LAUNCH A MEETING gombra:

 

 

3. Ebben az ablakban adja meg az email címét és a nevét majd kattintson a Join a Webinar gombra. Kérjük teljes nevet adjon meg, mert így fog tudni élőben beszélni és kérdést beküldeni.

 

 

4. Kollégánk látja a jelentkezését és beengedi az eseményre. Amennyiben ez megtörtént ezt fogja látni:

 

 

5. Hangot akkor fog tudni megosztani, ha ezt kollégánk engedélyezi.

 

6. A képzés alatt amennyiben kérdést szeretne élőben feltenni azt a RAISE HAND gomb megnyomásával tudja megtenni. Írásbeli kérdés feltevéshez pedig kérjük nyomja meg a Q&A gombot.

 

 

7. A webinárt a LEAVE gomb megnyomásával tudja elhagyni, amennyiben nem hallja jól az oktatónkat akkor is ezzel a gombbal lépjen ki és újra lépjen be.

 

 

Kiemelten fontos, hogy a linket ne ossza meg senkivel, ez a szolgáltatás kizárólag az Ön ÜgyvédPraxis Prémium előfizetésével érhető el.

Hétfő reggel jelentkezünk újra, köszönettel:

Káté Krisztina
ügyfélkapcsolati és képzési üzletág igazgató
Email: info@mprx.hu