Program ismertetése

Gyakorlatban az őstermelők biztosítási jogviszonyát érintő kérdések

Tisztelt Jelentkezőnk!

Köszönjük jelentkezését a Gyakorlatban az őstermelők biztosítási jogviszonyát érintő kérdések című online szakmai napunkra.

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara rendezvényünket, az agrárgazdasági és vidékfejlesztési szaktanácsadói tevékenységről és az agrárgazdasági szaktanácsadási rendszerről szóló 1/2022. (I. 14.) AM rendelet szerint 8. §- ban foglaltak alapján a Szaktanácsadói Névjegyzékben független szaktanácsadók 2022. évi képzési kötelezettség keretében választható rendezvényeként akkreditálta.

 

A rendezvényen való részvétellel 4 kreditpont szerezhető.

 

Amennyiben Ön az agrárgazdasági és vidékfejlesztési szaktanácsadói tevékenységről és az agrárgazdasági szaktanácsadási rendszerről szóló 1/2022. (I. 14.) AM rendelet alapján szaktanácsadói tevékenység végzésére jogosult szaktanácsadó, a képzés elvégzésével 4 kreditre jogosult. Amennyiben Ön szaktanácsadó akkor ezt kérjük a holnapi bejelentkezéskor jelölje és adja meg a névjegyzékszámát. A részvételéről a kreditpont regisztrálásához igazolást küldünk a NAK felé a neve, névjegyzékszáma és elektronikus levélcíme megadásával.

Az esemény időpontja:

2022.06.15. 10:00-12:30

KÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL

  • 06:00-07:00 között – Regisztrált e-mail címére elküldjük egyedi belépési linkjét.
  • 9:30-9:59 között – Lépjen be a kapott e-mailben szereplő linken keresztül!
  • 10:00-12:30 között – Előadás élő közvetítése.

MŰSZAKI FELTÉTELEK

  • stabil internetkapcsolat, amelyen a Youtube videóoldal akadozás nélkül működik, Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge böngészők használata.
  • Abban az esetben ha internethiba lép fel nálunk, maradjon a számítógépénél, hagyja nyitva az ablakot, amint helyreállt az internet azonnal folytatjuk oktatásunkat.

Az emailt minden regisztrálónak kiküldjük így ha Ön a képzés előtt konstatálja, hogy nem kapta meg levelünket, kérjük feltétlenül ellenőrizze levelezője spam illetve promóciók mappáját is. Amennyiben Ön nem kapta meg emailünket, kérjük hívja ügyfélszolgálatos kollégáimat, akik készséggel állnak rendelkezésére. A magas jelentkezőszám miatt kollégáink biztosan magasabb várakozási idővel tudják majd fogadni hívását.

Telefon: 061-880-76-00
Email: info@mprx.hu

Email írásnál kérem vegye figyelembe, hogy kollégáink hívást is fogadnak így elképzelhető, hogy nem tudnak a képzés előtti időben gyorsan reagálni megkeresésére.

 

Szerda reggel jelentkezünk újra,
köszönettel:

Káté Krisztina
ügyfélkapcsolati és képzési üzletág igazgató