Keddi program ismertetése

Fizetési meghagyásos eljárás a gyakorlatban

Kedves Ügyfelünk!

Köszönjük jelentkezését a Fizetési meghagyásos eljárás a gyakorlatban című ügyvédi kreditpontos képzésünkre. Az alábbiakban a képzéshez kapcsolódó csatlakozási feltételeket szeretnénk Önnel megosztani.

A képzés programja:

  • A képzés időpontja: 2024.04.30. kedd 10:00-13:15
  • MÜK nyilvántartási szám: NY003264/2024.
  • A képzésen való részvétel: 3 kredit
  • Oktatás: 10:00-13:15, ez a képzés időtartama, 09:59-ig kell csatlakoznia.

A képzés napján, 04.30-án reggel 6:00-kor levelet küldünk Önnek a jelentkezés során megadott email címére, mely egy egyedi, Önnek készített internetes böngészőben használatos linket tartalmaz majd. Ez a személyre szabott URL egy követőkóddal lesz ellátva, amelynek segítségével tudjunk monitorozni a MÜK elvárásai alapján részvételét élő online kreditpontos képzésünkön. Fontos, hogy ezen az egy darab böngészőablakban megnyitott linken kívül semmilyen egyéb aktivitását nem látjuk.

KÉPZÉSEN VALÓ RÉSZVÉTEL

Az emailben küldött egyedi követőkóddal ellátott linkkel kizárólag a következő tevékenységeit látjuk majd:

  • mikor nyitotta meg a linket, ez különösen fontos, mert itt látjuk majd, hogy a képzés kezdete előtt, legkésőbb 09:59-ig belépett a videómegtekintőnkbe, vagyis elkezdte -e a képzést,
  • látni fogjuk, hogy mennyi ideig tartotta nyitva az internetböngészőnek ezen lapját, ez lesz az Ön részvételi ideje. Itt az elvárás az, hogy 09:59-12:00 között végig nyitva legyen a böngészőablak,
  • a képzés tényleges végeztekor kérni fogjuk, hogy zárja be a böngészőnek ezen lapját, itt látni fogjuk, hogy ezt mikor tette meg. A képzés vége eltérhet a 12:00-tól, mert minden esetben hagyjuk, hogy oktatónk befejezze a gondolatmenetét.

A fentieken túl semmilyen egyéb információt nem látunk majd Önnel kapcsolatban. Cégünk a Menedzser Praxis Kft., mint adatkezelő az adatkezelés módjának meghatározásakor, mind pedig az adatkezelés során olyan megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket– például álnevesítést – hajtunk végre, amelyek célja egyrészt az adatvédelmi elvek hatékony megvalósítása, másrészt a rendeletekben foglalt követelmények teljesítéséhez és az érintettek jogainak védelméhez szükséges garanciák beépítése az adatkezelési folyamatunkba.

Az online képzésen való részvételt akkor tudjuk elfogadni, ha a képzés kezdete előtt belép a rendszerbe és elindítja a videóablakot. Ezt 09:59-ig teheti meg. A videóablak elindulása után kiemelt fontosságú, hogy az a képzés teljes időtartama alatt nyitva maradjon, semmi esetre se zárja be. Ha kilép az oldalról vagy bezárja a böngésző ablakot, a képzési részvétel sikertelennek minősül így nem tudjuk Önnek a kreditpontot elszámolni.

MŰSZAKI FELTÉTELEK

  • stabil internetkapcsolat, amelyen a Youtube videóoldal akadozás nélkül működik,
  • Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge böngészők használata.

Az esetlegesen felmerülő internet hibák kapcsán bizonyos szintig rugalmasak tudunk lenni ( a képzési idő 10%-a), amennyiben ez előfordul Önnél vagy kilép véletlenül a böngészőből amilyen gyorsan csak tud térjen vissza a videóhoz vagyis kattintson újra az emailben küldött egyedi linkjére. Abban az esetben ha az internethiba nálunk lépne fel, maradjon a számítógépénél, hagyja nyitva az ablakot, amint helyreállt az internet azonnal folytatjuk oktatásunkat.

Az emaileket minden regisztrációval rendelkező jelentkezőnek ki fogjuk küldeni garantáltan, így ha Ön a képzés előtt konstatálja, hogy nem kapta meg, kérjük feltétlenül ellenőrizze levelezője spam illetve promóciók mappáját is. Ha rendhagyó módon nem kapta meg az emailt, segítségért hívja ügyfélszolgálatos kollégáimat, akik készséggel állnak rendelkezésére, de elképzelhető, hogy a nagy jelentkezőszám miatt kollégáink magasabb várakozási idővel tudják majd fogadni.

Telefon: 061-880-76-00
Email: info@mprx.hu

Email írásnál kérem vegye figyelembe, hogy kollégáink hívást is fogadnak, így elképzelhető, hogy nem tudnak a képzés előtti időben gyorsan reagálni megkeresésére.

 

Kedd reggel jelentkezünk újra, köszönettel:

Káté Krisztina
ügyfélkapcsolati és képzési üzletág igazgató